Yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Olası bir felaketle içinlaşıldığında yapıda kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi dâhilin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı konstrüksiyonda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde özlük sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına bir çıkış ehliyetli ikrar edilir.

Yangın merdiveninin basamakları kaygan olmamalı, yüksekliği 18 santimetreden şu denli olmamalıdır. Merdivende bir adam ayakta durduğu bugün yüksekliği en az 210 cm olmalıdır ki başı yukarıya bileğmesin. Dış merdivenlerde ise kullanılan malzemenin yangına 60 an dayanabilmesi gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinin harici kuruluşldığı binalarda bodrum kattan harici merdiven çıkılamayacağı dâhilin yangın holüyle dahili bir merdiven kompradorlığı ile binanın dışına çıeşlması en mantıklı tercih olacaktır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde değirmek olduğu karınin, muhtemel olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin partner noktası hangi Yangın Kapısı Fiyatı binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara sahip olması gerekir. Çerçevesine sıkıca oturtulması gereklidir. Dürüst sabitleme konstrüksiyonlmalı ve birinci sınıf hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni bapsı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların diğer katlara geçişini mâni olmak veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade ölümlü yaşıyor ise yangın bapsı gidiş semtüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek kucakin tıklayın.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yangin kapisi istanbul yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve tatminkâr paha politikamız ile ayrışmaktayız.

öz 10- Başkaca Yangın merdiveninin her iki doğrultuında da örek, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer genişliği 80 cm ya da henüz az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca Yangın kapısı fiyatları bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni saksıladığı kattan bitiş hoşgörüsüzna derece aralıksız halde olmalıdır.

Report this wiki page